Helyszín

Csoport

Gyermek

Álláspontunk szerint a sport feladatai és céljai 10 éves korig:

  • minél sokrétűbb és összetettebb mozgásfejlesztés – az általános ügyesség megalapozása
  • játékos, élményekkel teli fejlődés lehetőségének megteremtése
  • a testmozgás iránti belső igény és egy egészségtudatos szemlélet kialakítása

Skublics Bertalan

A Testnevelési Egyetemen szereztem diplomámat és azóta testnevelő tanárként dolgozom. Szerencsémnek tudhatom, hogy már  jóval a tanítás előtt oktatói és edzői feladatok végzésében segédkezhettem. Több mint 6 éve foglalkozom napi szinten gyermekekkel és fiatal felnőttekkel egyaránt. A közös pont ami összeköt mindegyik korosztállyal a sport és a mozgás iránti szeretet.

Életcélomként tartom magam előtt, hogy segítsem a felnövekvő generációkat az egészségtudatos, testmozgásban gazdag életre, illetve az ehhez szükséges ideális sportágak megtalálására. Legfőképpen, szeretném átadni mindazt amiben hiszek: a sport és a mozgás iránti elkötelezettséget és szeretetet!

Biró Botond

A Corvinus Egyetem Környezetgazdálkodási Agrármérnöki képzése mellett , a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szakán végeztem. Habár elég távolinak tűnik a két témakör, egy ponton mégis összeérnek. Ez a pont pedig az egészséges életmód, annak megteremtése és fenntartása, amely életem fő érdeklődési körévé vált.

A mozgás, a sportok, mindig előtérben voltak a mindennapjaim során. Szerencsés vagyok, hogy immáron 5 éve foglalkozhatok sportoktatással, 3-tól 70 évesig mindenféle korosztállyal, versenyszintű vagy szabadidős jellegű képzéssel, hazai és külföldi környezetben egyaránt. A testnevelést hivatásomnak tekintem.