Terepfutás a Balaton-felvidéken

Egy laza hétvége vászolyon, ami után jól fog esni a pihenés

Május 19-21.

Pirk Vendégház, Vászoly

Terepfutás

Kezdő szinttől

49.000 Ft

Jelentkezés: futas@vektorsport.hu

Program

Péntek

Érkezés késő délután, este. Szállás elfoglalása, rövid fejlámpás ismerkedő futás a környékbeli vadállománnyal és egymással. (4-6km) Vacsora és felkészülés lélekben a szombati hosszú futásra. Térkép átnézése, részletes tudnivalók megbeszélése, felszereléssel és erőbeosztással kapcsolatos edzői tanácsok megosztása.

Szombat

Nyújtó, lazító ébresztő mozgás, reggeli, kis pihi és felkészülés a szombati nagy futásra. Hazaérkezés, vacsora, opcionális szauna program a környéken, este kötetlen beszélgetés a futásról, edzésmódszerekről, táplálkozásról, stb.

A nagy szombati futás teljes hossza 22 km, de ettől ne ijedj meg, úgy terveztük, hogy az is bátran belevághat akinek eddig 10 km körül voltak a leghosszabb távjai. Sok-sok látnivalóval tarkított az út, hiba lenne elszaladni ezek mellett, a hangsúlyt nem az időeredményre hanem a terepfutás csodálatos élményeire helyezzük – persze igény esetén a gyorslábúaknak is tartogatunk egy-két izgalmas résztávot. Az útvonalon végig lesz egy kísérő kisbuszunk, a kijelölt pontokon lehet frissítőt felvenni, ruhát cserélni, és akár beülni egy-egy szakaszt a futásból kihagyni, vagy hamarabb befejezni. Az útvonal tervezett frissitő (vagy kiszálló és beszálló) ponjtai: Kisdörgicse (6,5km-nél), Mencshely (11km-nél), Dörgicse (17km-nél)

Vasárnap

Átmozgató program a teraszon csodálatos kilátással, reggeli, kalandozás a Tihanyi-félszigeten (6-10km terjedelemben, lábaktól függően), lassú pakolás és irány haza. Igény esetén segítünk tippekkel vagy fuvarral a környék legjobb helyeit megtalálni.

Tudnivalók

Szállás: A Pirk Vendégház Vászolyon pirk.hu az elsődleges szállásunk, amely 8-10 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, 4 szobában. Több jelentkező, nagyobb csoport esetén a további szállásokról tájékoztatunk. Maximális létszám 16 fő.

Étkezés: Bőséges reggelit és vacsorát, illetve a futás közbeni frissítőket biztosítjuk. Kérjük, hogy egyedi táplálkozási igénnyel kapcsolatban a jelentkezés során tájékoztassatok!

Részvételi díj: 49 000,- Ft
Mely tartalmazza: a szállást 2 éjszakára, 2 reggelit, 2 vacsorát, a futó programok szervezését, reggeli edzéseket és szakmai beszélgetéseket, napközbeni transzportokat, és az idegenforgalmi adót.

Reméljük felkeltettük az érdeklődésedet, várunk szeretettel!

Jelentkezés: futas@vektorsport.hu